19.3.11

Νέα > Καλή συνέχεια Krak Komiks!


Την προηγούμενη εβδομάδα αποχαιρετήσαμε το Krak Komiks του Τάσου Μαραγκού, από την giganto books. 

Όσοι διαβάζετε το blog του Τάσου Μαραγκού, ξέρετε εδώ και μήνες ότι η σειρά comic "Krak Komiks" του Τάσου, θα εκδίδεται πλέον από την Jemma Press, του φίλου μας Λευτέρη Σταυριανού. Μαζί με τα δικαιώματα της σειράς, ο Λευτέρης αγόρασε και το stock του Krak Komiks και έχει αναλάβει πλέον την διανομή του τίτλου (τεύχη του Krak, ΔΕΝ θα βρίσκονται στο περίπτερο της giganto στο Comicdom Con Athens 2011).

Είναι ένα γλυκόπικρο συναίσθημα όλο αυτό! 

Γλυκό, γιατί ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες του Krak Komiks και των ηρώων του και χαιρόμαστε τόσο-μα-τόσο-πολύ που η σειρά θα συνεχιστεί κάπου αλλού (με σωστή διανομή και απ' όλα). Ανυπομονούμε να διαβάσουμε το νέο Krak Komiks #6 σαν τρελοί! Θα είναι και εγχρωμο! Γιου χου!

Πικρό, γιατί κάθε αποχωρισμός είναι πικρός! Τα τελευταία 4 χρόνια το comic ανέπνεε μέσα από την giganto books και εμείς αναπνέαμε μέσα από τις σελίδες του.  Θα μας μείνουν αξέχαστα τα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και στην Σύρο (όπου διαδραματίζεται το "Hard Rock") που πήγαμε και παρουσιάσαμε το comic, οι συζητήσεις με τον Τάσο σχετικά με την πορεία των ηρώων του comic (πολλά στριφτά τσιγάρα), το ίδιο το Krak: ο Μάρκος, ο Γώγος, ο Τζίμης, ο Κ. Ομίστας, Η Ελληνική Σκηνή των Κόμικς......

Όπως συνηθίζω να λέω, στο 1ο ραντεβού με τους δημιουργούς με τους οποίους συνεργάζεται η giganto: "Η giganto είναι μόνο 1 σκαλοπάτι για την πορεία του comic". Το Krak κατάφερε να πατήσει 5 αριστουργηματικά τεύχη πάνω σε αυτό το σκαλοπάτι και ήρθε ο καιρός του να κάνει τα επόμενα βήματα και να ανέβει τα υπόλοιπα σκαλοπάτια. Κανείς δεν ξέρει που σταματάει η σκάλα αλλά ελπίζουμε ο Τάσος Μαραγκός και το Krak Komiks, αργά ή γρήγορα να το μάθουν!!! To the infinity & beyond, Krak...

Ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για το Krak και ελπίζουμε όλοι εσείς (και περισσότεροι) να αγκαλιάσετε το comic στη νέα του στέγη, την Jemma Press!

:,)


Δεν υπάρχουν σχόλια: