19.3.11

Νέα > Το 2ο νέο comic μας που θα κυκλοφορήσει στο Comcidom Con Athens 2011!


Έχουμε πει στο παρελθόν, ότι στο επερχόμενο Comicdom Con Athens 2011, θα κυκλοφορήσουμε 3 νέα comics. Ανάκοινώσαμε ήδη το 1ο και τώρα ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε και το 2ο, που δεν είναι άλλο από το "Feathers" (& άλλες ιστορίες, ακόμα ψάχνουμε τον τίτλο...) του Έκτορα Αποστολόπουλου. Η σειρά Feathers ξεκίνησε να εκδίδεται από το "9" της Ελευθεροτυπίας και συνεχίζει να εκδίδεται πλέον από την ίδια εφημερίδα, ως μέρος του Σαββατιάτικου φύλλου της.

Το comic θα έχει διάσταση 24x10,5cm (μακρόστενο layout λόγω του ότι είναι strip) και θα είναι περισσότερες από 240 σελίδες!!! Μεγάλο μέρος από αυτές τις σελίδες, θα είναι όχι ασπρόμαυρο, αλλά έγχρωμο, μιάς και εκτός από την σειρά Feathers, θα συλλέγει και κάποιες άλλες ιστορίες του Έκτορα. Θα κυκλοφορήσει σε κανονική έκδοση και σε συλλεκτική, αριθμημένη και υπογεγραμμένη έκδοση (με διάφορα καλούδια/δώρα!).

Μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του Έκτορα για να δείτε μεγάλο μέρος του τι θα περιλαμβάνει η έκδοση.

Σύντομα (σε λίγες μέρες) θα ανακοινωθεί και το 3ο comic μας που θα κυκλοφορήσει στο Comicdom Con. Κλασσικά πράγματα, τέτοια εποχή, έχουμε πάρει φωτιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: