8.4.09

Δελτίο Τύπου > Krak Komiks #4 - Τάσος Μαραγκός



Krak Komiks #4
Τάσος Μαραγκός (Tasmar)
36 σελίδες, 5,5 €
Διαστάσεις: 17 x 24 cm

Αρχές Απριλίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του KRAK KOMIKS, προσωπικού τίτλου comics του Τάσου Μαραγκού («Όλα είναι κόμιξς!» – «9» Ελευθεροτυπίας, κ.α).

Στις σελίδες του πρώτου μέρους του τεύχους θα βρείτε την 4η συνέχεια της ιστορίας «Hard Rock». Αυτή τη φορά, ο κεντρικός ήρωας Μάρκος συνεχίζει τις sex, drugs & rock n’ roll περιπέτειές του, όχι στη Σύρο, όπως έχουμε συνηθίσει ως τώρα, αλλά στη Ρόδο, μιας και η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια πενταήμερης εκδρομής!

Το τεύχος συμπληρώνουν comic strips του Κ.Ομίστα, μία νέα ιστορία με το “Ελληνόπουλο στο εξώτερο διάστημα” και μικρές ιστορίες με ήρωα τον κολλητό του Μάρκου, Γόγο, (βλ. Hard Rock) ο οποίος έχει μείνει πίσω στο νησί.

Λόγω του περιεχομένου του, το Krak Komiks #4 απευθύνεται σε ώριμους και ακομπλεξάριστους αναγνώστες.


Επίσημη κυκλοφορία comic:

Comicdom Con Athens2009
11 & 12 Απριλίου 2009
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22)
Από τις 11:00 έως τις 21:30.
www.comicdom-con.gr
Περίπτερο giganto books στο ισόγειο.

Τις μέρες του Comicdom Con,
το
comic θα πωλείται στην ειδική τιμή των 4,5 €


Λίγα λόγια για το δημιουργό:

O Τάσος Μαραγκός γεννήθηκε στη Σύρο το 1977 και έχει σπουδάσει γραφιστική. Έχει εργαστεί ως γραφίστας και ως σκιτσογράφος. Ασχολείται με την δημιουργία κόμικς τα τελευταία 8 χρόνια. Κόμικς του έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό 9 (νέα σειρά: «Όλα είναι κόμικξ!»), περιοδικό Γαλέρα, στο free press περιοδικό Bang, στο περιοδικό comics Happy Revolver, στην εφημερίδα Uncovered City, στα ανεξάρτητα κόμικς έντυπα Pick Your Sin, Red Dot Comix, Sapilla και σε διάφορες ανθολογίες. Από το 2004 μέχρι και το 2006 αυτοεκδίδει το bigBANG! το οποίο διακρίθηκε ως το καλύτερο ελληνικό ανεξάρτητο κόμικς έντυπο για τα έτη 2005 και 2006. Τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια ζει στην Θεσσαλονίκη γιατί είναι ωραία. Επισκεφτείτε το προσωπικό blog του Τάσου Μαραγκού, για να μαθαίνετε άμεσα τα νέα του!


Για περισσότερες πληροφορίες: giganto@gigantobooks.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Krak Komiks πατήστε εδώ!
Επισκεφτείτε το επίσημο site του Krak Komiksγια να μάθετε περισσότερα, για τα παλαιότερα τεύχη της σειράς.
Για το εξώφυλλο του Krak Komiks #4 υψηλής ανάλυσης (jpg αρχείο 12/12 quality, 300dpi, CMYK και με μέγιστο ύψος τα 5cm), κατεβάστε το αρχείο (Συμπιεσμένο αρχείο rar) από εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: