8.4.09

Δελτίο Τύπου > Τώρα πια, ξυπνάω με τον ήλιο - Παναγιώτης Πανταζής


Τώρα πια, ξυπνάω με τον ήλιο
Παναγιώτης Πανταζής (Pan Pan)
36 σελίδες, 4,5 €
Διαστάσεις: 14 x 10 cm

Αρχές Απριλίου κυκλοφορεί το νέο mini-comic Τώρα πια, ξυπνάω με τον ήλιο, του Παναγιώτη Πανταζή ("Common Comics" - giganto books, "Re:stor Diaries" – «9» Ελευθεροτυπίας, κ.α).

Στο νέο comic του Παναγιώτη Πανταζή, o χαμαιλέοντας χαρακτήρας του, με το παράξενο όνομα Jonsie, προσπαθεί με το ζόρι να ισορροπήσει στο «σκοινί» του αυτοσεβασμού ενώ βλέπει τριγύρω του τον κόσμο να καταρρέει. Το αστικό περιβάλλον στο οποίο διαδραματίζεται η ιστορία δίνει πάτημα στον Παναγιώτη ώστε να κάνει έξτρα-κυνικό τον Jonsie και ταυτόχρονα οικείο σε όλους μας.


Επίσημη κυκλοφορία comic:

Comicdom Con Athens2009
11 & 12 Απριλίου 2009
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22)
Από τις 11:00 έως τις 21:30.
www.comicdom-con.gr
Περίπτερο giganto books στο ισόγειο.

Τις μέρες του Comicdom Con,
το
comic θα πωλείται στην ειδική τιμή των 3,5 €


Λίγα λόγια για το δημιουργό:

Ο Παναγιώτης Πανταζής είναι 27 χρονών και ζει στην Αθήνα. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει αίσθηση με τα comics που σχεδιάζει για το «9» (re/stor.diaries), τις εκδόσεις Giganto (Common Comics, Τώρα!) και ΚΨΜ (Lynch). Σκιτσάρει πάντα ακούγοντας μουσική και όταν δεν σκιτσάρει φτιάχνει τη δική του και την χρησιμοποιεί σαν soundtrack για τα comics του (myspace.com/111panpan).

Για περισσότερες πληροφορίες:
giganto@gigantobooks.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Τώρα πια ξυπνάω με τον ήλιο πατήστε εδώ.
Επισκεφτείτε το επίσημο site του Παναγιώτη Πανταζή για να μάθετε περισσότερα για τα comics και τις λοιπές δραστηριότητές του.
Για το εξώφυλλο του Τώρα πια ξυπνάω με τον ήλιο, υψηλής ανάλυσης (jpg αρχείο 12/12 quality, 300dpi, CMYK και με μέγιστο πλάτος τα 5cm), κατεβάστε το αρχείο (συμπιεσμένο αρχείο rar) από εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: