28.3.14

Νέες εκδόσεις (1 comic & 1 artbook) giganto books σε Comicdom Con Athens 2014!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βρισκόμαστε στο Comicdom Con Athens (στο ισόγειο, στο γνωστό σημείο) και θα έχουμε και 2 νέες εκδόσεις:
1. Το comic "Melody" του Ηλία Κυριαζή (είχε κυκλοφορήσει ψηφιακά πριν λίγα χρόνια, στο site της DC Comics "zuda", αφού είχε κερδίσει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό).
2. Το artbook "DOE" του J. B. Son (εικονογράφος και μουσικός -μέλος των Melt Mountain που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και ένα super 7ιντσο από την Inner Ear. Η έκδοση συνδυάζει σκίτσα του με μουσική που έχει γράψει ως soundtrack -το κατεβάζεις online- για αυτά).

Από τον πάγκο μας δεν θα λείπουν οι προσφορές μας (φέτος θα δίνουμε και comics  ΔΩΡΕΑΝ, με κάθε αγορά) αλλά και άλλα καλούδια:
- Ο Ηλίας Κυριαζής θα είναι συνεχώς στο περίπτερο μας -φέτος το μοιραζόμαστε αποκλειστικά μαζί του- και θα έχει ένα από τα καλύτερα comics των τελευταίων ετών μαζί του, το "Elysium Online" του (μαζί με άλλες εκδόσεις του).
- Το 2ο τεύχος του fanzine "These Are a few of our favorite things", από την ομότιτλη ομάδα (φωτογραφικό και αυτό).

Περισσότερα για όλα τα παραπάνω, μέσα στις μέρες που έρχονται... Προς το παρόν, κάνουμε countdown τις μέρες για το Comicdom Con Athens 2014...

6 + σήμερα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: