6.4.12

Nέα > Τελευταία αντίτυπα Feathers, Neurotica & Subart #2 στο Apples to Zebras e-shop!


Στο Comicdom Con Athens 2012, που τελείωσε πριν μερικές μέρες, πολλά από τα comics της giganto books, σχεδόν ξεπούλησαν!

Έχουν μέινει ελάχιστα αντίτυπα από τους παρακάτω τίτλους:

- "Feathers" του Έκτορα  >>> 15 τελευταία αντίτυπα (από 400).
Να σας υπενθυμίσουμε ότι το "Feathers" κέρδισε φέτος τα 2 σημαντικότερα βραβεία στα Comicdom Awards: "Best Comic" και "Comicdom Fan Award".

- "Neurotica" του Τάσου Παπαϊωάννου >>> 10 (από τα 20) τελευταία αντίτυπα (από 150).
Συνολικά, κυκλοφόρησαν 150 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίτυπα. Δώρο το digital single "Humble" των My Wet Calvin (μαζί με το b-side) και κονκάρδα με καθαρό ή χυμένο σώβρακο. 

- "Subart Comics" #2 - Περιοδικό/ανθολογία comics >>> 10 τελευταία αντίτυπα (από 1.000).
Το comic που τάραξε τα νερά της, τότε, ελληνικής σκηνής comics. Το #1 & #3 έχουν ήδη εξαντληθεί. Σε αυτό το τεύχος, δώρο αυτοκόλλητα!


Τα αντίτυπα που προαναφέραμε, θα μπορείτε να τα βρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Meet Market *Easter Edition (link στο fb event), στην Τεχνόπολη (Γκάζι), στον πάγκο του αγαπημένου μας e-shop Apples To Zebras!!!

Όσα αντίτυπα δεν πωληθούν από εκεί, θα μπορείτε από Δευτέρα 9/4 να τα αγοράσετε απευθείας από το e-shop > applestozebras.eu (στην κατηγορία "comics").

Τέλος, στο Apples To Zebras (και στο Meet Market, αλλά και στο site μετά), θα μπορείτε να αγοράσετε σε αποκλειστικότητα το ολοκαίνουργιο Populart #4 / Mixtape του Τάσου Παπαϊωάννου (300 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίτυπα). Όπως έγινε και με το "Neurotica" έτσι και με αυτό, δεν θα μπορείτε να το βρείτε πουθενά αλλού για αγορά (τουλάχιστον μέχρι να ξανα-πάρει μέρος η giganto σε κάποιο comics-related event... Comicdom 2013??? χμμμ... θα χρειαστεί να περιμένετε 1 χρόνο...).

Υ.Γ. Τα υπόλοιπα 10 τελευταία αντίτυπα του "Neurotica" θα πωλούνται στο επερχόμενο event για την παρουσίαση του νέου άλμπουμ των MwC "Happened before" (link στο fb event), στις 28 Απριλίου, στο bios. 

2 σχόλια:

Κοτσυφας/Blackbird είπε...

Ωραίο το feathers του Έκτορα Τάσο...ήθελα να πάρω και του Πανταζή αλλά δεν έπαιζαν καθόλου φράγκα...ωραίο το φεστιβάλ (αν και ημαστε λίγο σα σαρδέλες)...

One Man Show είπε...

Γεια χαρά Αποστόλη,
χάρηκα που τα είπαμε έστω και για λίγο σε Comicdom. Χαίρομαι που σου άρεσε το feathers... του χρόνου σε Comicdom, θα ξαναέχουμε προσφορές στα comics της giganto...

yoooooooooooo