2.4.12

Events > Φωτογραφίες από την 3η μέρα του Comicdom Con Athens 2012!


Το Comicdom Con Athens 2012, έφτασε στο τέλος του. Παρά την κούραση, έχουμε να πούμε τα καλύτερα, για άλλη μία χρονιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους φιλοξενούμενούς μας Ηλία Κυριαζή και Παναγιώτη Πανταζή. Εκτός από τα νέα τους comics υπέγραφαν και έκαναν σκίτσα και στα παλαιότερά τους, κάθονταν στο πόδι μου και με βοηθούσαν στο οτιδήποτε, καθ' όλη τη διάρκεια του περιπτέρου. Χωρίς εσάς το giganto books booth δεν θα ήταν το ίδιο!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Παναγιώτα, που με βοήθησε πολύ στην αρχή (στήσιμο περιπτέρου) και στο τέλος του τριημέρου (τελικό happy hour "2 παλιά μας comics με 1 ευρώ"). Η παρουσία της ήταν καταλυτική (όχι μόνο σε πρακτικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο).

Ένα ΜΕΓΑΛΟ (τεράστιο βασικά) ευχαριστώ, σε όλους τους φίλους μας που πέρασαν από το περίπτερο, αλλά και σε όλους εσάς που αγοράσατε τα comics μας, όλο το 3ήμερο. Είναι αλήθεια (κάτι που δεν είχαμε αναφέρει προηγουμένως), ότι αν δεν υπήρχε η ανταπόκριση σας τόσο στα νέα μας comics, όσο και στις προσφορές των παλιών, δεν θα ξανασυμμετείχαμε για άλλη φορά στο Comicdom Con Athens. Χάρη στην ανταπόκρισή/ενίσχυσή σας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που περνάμε όλοι μας καθημερινά, θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν στο φεστιβάλ, και το λέμε από τώρα, οι προσφορές με το 1 ευρώ θα συνεχίσουν να ισχύουν και για του χρόνου! 

Τέλος, ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ και στους πραγματικούς σούπερ-ήρωες του φεστιβάλ, στην ομάδα του Comicdom. Συνεχίστε έτσι δυναμικά παιδιά. Έχουμε ανάγκη όλοι μας τα όμορφα πράγματα που κάνετε!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αρκετές φωτογραφίες από την τελευταία ημέρα του Comicdom στο giganto booth.

Και του χρόνου, με υγεία!!!

Τ.


Ο Ηλίας, με την βοήθεια του Πάνου (Ένατη διάσταση) και της Βάλιας (Tilt), ξεδιπλώνουν το mega-marvel- print (5μέτρα, οι 100 αγαπημένοι του ήρωες) του.


Ο Ηλίας Κυριαζής στο giganto booth, παρέα με το νέο του comic και τα πρωτότυπα σκίτσα του.


Λεπτομέρεια από τον πάγκο, με το ολοκαίνουργιο Populart #4 / Mixtape.


Και τι δεν είχαμε φέτος στο giganto booth...


Το μεσημέρι, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του και μετά από επίσημη πρόσκληση, ο Steve Pappas (Blast Comics) πέρασε από το giganto booth και μίλησε με τον Ηλία Κυριαζή για το ενδεχόμενο μίας νέας ανθολογίας comics. Blast Comics #2;;; Δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερα...


Δύο ώρες πριν τη λήξη του Comicdom Con Athens 2012, βγάλαμε ανακοίνωση "αγοράστε 2 comics της giganto books που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και το 2010, με 1 ευρώ"... Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε πανικός!!!


Λίγο πριν το τέλος του Comicdom, έγινε και η κλήρωση για τις τσάντες του "drive" fanart print.


Οι νικητές που φαίνονται στην φωτογραφία (νούμερα: 5, 17 & 18), έχουν ειδοποιηθεί ήδη για το δώρο τους.

------------------------------------------- 

Για το τέλος, αφίσαμε το highlight του 3ημέρου. Το "Feathers" του Έκτορα, που εκδώθηκε πέρσι από giganto books (btw, έγινε sold out φέτος στο Comicdom... μπορείτε να το βρείτε μόνο στο ApplesToZebras e-shop), πήρε τα 2 σημαντικότερα βραβεία Comicdom...


Το "Feathers" πήρε το βραβεό "Best Comic" και "Comicdom Fan Award".


Ο Έκτορας καταχαρούμενος, κρατάει τα 2 του βραβεία για το "Feathers". Τα θερμά μας συγχαρητήρια και από εδώ!!!

-------------------------------------------  

Υ.Γ. Φέτος, δεν βγάλαμε αναμνηστική φωτογραφία... sorry Ηλία :P

2 σχόλια:

Rea είπε...

μπραβο στον εκτωρα, πραγματικα το feathers αξιζει την διακριση :)

One Man Show είπε...

thanks Rea!
συμφωνούμε μαζί σου! :)