30.3.12

Events > Φωτογραφίες από την 1η μέρα του Comicdom Con Athens 2012!


Σήμερα, δεν προλάβαμε να τραβήξουμε φωτογραφίες με την κανονική μας φωτογραφική, παρά μόνο με αυτήν του ipad. Μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές που ανεβάσα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram...


Αφού φτιάξαμε το giganto booth (comics σε πάγκο, prints στους τοίχους), ο Ηλίας Κυριαζής πήρε την θέση του δίπλα μου, για να αρχίσει να πουλάει τα τελευταία αντίτυπα του comic του "The Dragon & the ghost" (αυτοέκδοση)... Μένουν ακόμα μερικά... προλαβαίνετε...


Πέρα από το νεο print μου (fanart "Drive") μπορείτε να αγοράσετε και κάποια από τα παλαιότερα μου στο giganto booth. Αυτά που έβγαλα πέρσι στοιχίζουν 10 ευρώ, ενώ κάποια παλαιότερα (μεταξοτυπία με 2 μελάνια) στοιχίζουν 5 ευρώ (βλέπετε πολύχρωμα posters στα δεξιά της φωτογραφίας).


Το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Πανταζής έφερε το νέο του comic/poster (Α1 μέγεθος) "Κάποτε κλέψαμε ένα διαστημόπλοιο μαζί" στο giganto booth, για πώληση. Το comic/poster στοιχίζει 5 ευρώ και κυκλοφορεί σε 111 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίτυπα.


Ο Παναγιώτης Πανταζής, φωτογραφίζεται ως νίντζα (λέμε τώρα) κάτω από το επιβλητικό του comic/poster...


Ο Παναγιώτης Πανταζής, η Νεφέλη (aka Nefeli Walking Undercover) και ο Ηλίας Κυριαζής, λίγο πριν από το κλείσιμο του giganto booth.

------------------

Σας περιμένουμε αύριο από νωρίς για να αγοράσετε τα comics μας βάσει του happy hour τιμοκαταλόγου.



Από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι ισχύει αυτός. Σε περίπτωση που αργήσουμε να ανοίξουμε το περίπτερο, η χρονική ισχύ του τιμοκαταλόγου, θα παραταθεί ανάλογα.

:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: