8.4.11

Νέα > Φέτος το giganto booth στο Comicdom Con, είναι ριγέ!!!


Κλασσικά πράγματα, ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα σχετικά με το Comicdom Con Athens 2011, είναι και το στήσιμο του περιπτέρου της giganto books. Πιστοί στην DIY αισθητική μας (και τι δεν έχουμε κάνει τις προηγούμενες χρονιές, από σκίτσα σε post-it μέχρι σκίτσα σε Α3 χρωματιστά χαρτόνια και και και) with-a-twist, φέτος αποφασίσαμε να μην γεμίσουμε με σκίτσα το περίπτερο, αλλά -μιάς και φέτος στο περίπτερο θα πραγματοποιηθεί και το live των My Wet Calvin- να πάμε με μία πιο graphic-design προσέγγιση. Η φίλη μου και εγώ (με ένα cameo από τον Έκτορα, που αφού τελείωσε με τις υπογραφές στα prints του Feathers, μας βοήθησε να κολλήσουμε το τελευταίο κομμάτι στον τοίχο), σχεδιάσαμε διάφορα σχήματα με χρωματιστές κολλητικές ταινίες στους ριγέ τοίχους του περιπτέρου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το process.

Για χάρη των My Wet Calvin, φέτος ρίξαμε και έναν από τους 3 τοίχους του περιπτέρου, ώστε να μπορούν να δουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι το live τους, το Σάββατο 09/04, μέσα στο περίπτερο της giganto, στις 18:30.

Θα είναι σίγουρα ένα από τα highlights του festival, οπότε μην το χάσετε με τίποτα... και ποιός ξέρει, ίσως οι My Wet Calvin πάρουν μετά και μέρος στο διαγωνισμό cosplay  που ακολουθεί, έτσι που θα είναι ντυμένοι!  ;)


Δεν υπάρχουν σχόλια: