6.4.11

Νέα > Extra καλούδια στο giganto περίπτερό μας, στο Comicdom Con Athens 2011!


Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θα έχουμε διάφορα καλούδια στο περίπτερο της giganto, άλλα δωρεάν, άλλα με χρηματικό αντίτιμο, πέρα από τα νέα μας comics.


Ξεκινάμε με τα δωρεάν:

- Υπογεγραμμένο print (μεγέθους Α3) του Feathers, στους 50 πρώτους που θα αγοράσουν το άλμπουμ του Έκτορα (στις φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω, τα prints δεν έχουν την υπογραφή του ακόμα).

 - Δώρο το νέο single "humble" των My Wet Calvin (κωδικός για digital download) με το καθένα αντίτυπο του "Neurotica". Το άλμπουμ θα κυκλοφορεί μέσα σε συσκευασία (βλέπε παρακάτω εικόνα) μαζί με 1 από τις 2 κονκάρδες (θέλεις το καθαρό ή το χυμμένο βρακί?) και μαζί με ένα flyerάκι. Στην πίσω όψη του flyer, 5 τυχεροί θα έχουν ένα sticker με την ένδειξη "κέρδισες ένα πρωτότυπο σκίτσο από την προώθηση του humble". Not bad!

 - Κλασσικά πράγματα, για την προώθηση των νέων μας giganto books (αλλά και του live των My Wet Calvin στο giganto-booth), θα έχουμε τα αγαπημένα σας flyers! Φέτος, για το feathers, βγάλαμε και σελιδοδείκτες (από την επίσημη παρουσίαση του Blast Comics είχαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο).


 - Υπάρχει μία περίπτωση να έχουμε και κάτι ακόμα δωρεάν, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Θα δείξει...


Ας πάμε τώρα και στα καλούδια με το χρηματικό αντίτιμο:

- Παλιά τεύχη του Hehe! από την περίοδο που ήταν fanzine (#1 και #2). Μέχρι να ανακοινωθεί ο αναλυτικός, φετινός giganto-τιμοκατάλογος (αύριο βράδυ θα γίνει αυτό, επισκέψου ξανά το blog, γιατί και φέτος θα έχουμε "happy hour" με ακόμα πιο φτηνά comics) πέρνα μία βόλτα από την ανάρτηση στο blog του Tomek, που τα λέει μια χαρά!

- Έχει περάσει καιρός από τότε που έβγαλα δικά μου prints, οπότε είπα φέτος να βγάλω 3 με μερικές από τις αγαπημένες μου εικονογραφήσεις. Το μέγεθός τους είναι Α3, έχουν τυπωθεί σε χαρτί 300γρ., είναι υπογεγραμμένα και κυκλοφορούν μόνο σε 15 αντίτυπα (το καθένα). Η τιμή τους 15 ευρώ, έκαστο.


Αυτά τα νέα προς το παρόν. Αν έχουμε τίποτα ακόμα, θα κάνουμε edit αυτή την ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: