10.3.11

Comicdom Con Athens 2011 > Νέο comic από giganto books > "Neurotica" του Τάσου Παπαϊωάννου!


Η giganto books θα βρίσκεται και φέτος, όπως και κάθε χρονιά άλλωστε (στο ίδιο σημείο μέσα στο χώρο), στο Comicdom Con Athens, τη μεγάλη, ετήσια γιορτή των Ελληνικών Comics. Το Comicdom φέτος θα διεξαχθεί το τριήμερο 8, 9 & 10 Απριλίου και περισσότερες λεπτομέρειες για το convention μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του.

Κάθε χρονιά, οι νέες κυκλοφορίες της giganto, πέφτουν πάνω στο Comicdom Con και φέτος αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση: πρόκειται να κυκλοφορήσουν 3 νέα comics από την giganto και λεπτομέρειες για αυτά θα μάθετε τις ημέρες που έρχονται. Προς το παρόν, μπορούμε να ανακοινώσουμε το 1ο από τα 3, που δεν είναι άλλο από το "Neurotica" του Τάσου Παπαϊωάννου (δηλαδή δικό μου).

Το "Neurotica" θα είναι ένα comic 118 σελίδων, μικρού format (λίγο μεγαλύτερο από ένα cd). Το εσωτερικό του θα είναι ασπρόμαυρο και το εξώφυλλο έγχρωμο (η εικόνα που βλέπετε παραπάνω ΔΕΝ είναι το εξώφυλλο, παρά ένα teaser-promo). Η κάθε σελίδα του comic θα είναι και ένα καρέ (καλή ώρα όπως είναι η "τούρτα", με τη μόνη διαφορά ότι τα καρέ του "neurotica" θα είναι τετράγωνα).

Το comic σκιτσάρεται αυτή τη στιγμή, με αφορμή το επερχόμενο live των My Wet Calvin και της κυκλοφορίας του νέου τους single "Humble".

Το Σάββατο που μας έρχεται, οι My Wet Calvin θα κάνουν μία συναυλία στο στριπτιτζάδικο (sic) "Erotica Live Show" και μου ζήτησαν να τους σχεδιάσω ένα comic, που τα πρωτότυπα καρέ του, θα δωθούν ως artwork του νέου τους single (κάτι παρόμοιο κάναν πρόσφατα -στο τελευταίο τους live- με το φιλμ μίας ταίνιάς που γυρίσαν για αυτούς... κόψαν τα καρέ και τα μοίρασαν στο κοινό!). Θεώρησα ως πρόκληση την πρόσκλησή τους και είπα το "ναι" (έτσι και αλλιώς ήθελα εδώ και καιρό να συνεργαστώ με τον Λεωνίδα και τον Άρη, μιάς και είμαι τρελός fan τους). Ως αντάλλαγμα για τα πρωτότυπα σκίτσα του comic "neurotica", οι My Wet Calvin και η εταιρεία τους Archangel μου παραχώρησαν το δικαίωμα να κυκλοφορήσει από την giganto το comic ως κανονικό αλμπουμάκι.

Περισσότερα για το πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα νέα single των My Wet Calvin (μαζί με ένα πρωτότυπο καρέ από το comic μου "neurotica") μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ (στο live, θα δωθούν και τα 108 καρέ του comic, καθώς και όλα τα σκίτσα από το promotion του single).

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι το "neurotica" στο Comicdom Con 2011, θα κυκλοφορήσει και αυτό σε περιορισμένα αντίτυπα (μάλλον 150 τεμάχια) και θα είναι αριθμημένο και υπογεγραμμένο από μένα. Θα είναι συσκευασμένο σε μία ειδική σακούλα που θα περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις.

Τέλος, το comic είναι ακατάλληλο και δεν θα πωλείται σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικά καρέ από τον σχεδιασμό του comic (πατήστε πάνω στις εικόνες, για να τις δείτε μεγαλύτερες), όπως αυτά ανέβηκαν στο προσωπικό μου blog:



και μία εικόνα με τα πρώτα 30+ καρέ του comic σε thumbnails:


2 σχόλια:

Tasmar είπε...

Γαμάει! :D

Tasmar είπε...

Α! Και εννοείται οτι μου κρατάς αντίτυπο!