20.4.10

Comicdom Con Athens 2010 >>> Κυριακή 18/04/2010, στο giganto-περίπτερο!


Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν από το giganto-περίπτερο, αγόρασαν τα ΝΕΑ (αλλά και τα παλιά) comics της giganto books και έκαναν το 3ημέρο Comicdom Con Athens 2010 αξέχαστο για όλους μας!

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους ανθρώπους της Comicdom-Con-Athens ομάδας που δούλεψαν σκληρά για να οργανώσουν άλλο ένα αψεγάδιαστο 3ήμερο, γεμάτο καλεσμένους, events, εκθέσεις και όλα αυτά που κάνουν μια δοργάνωση σαν το Comicdom Con Athens τόσο αγαπητή από το κοινό των comics.

Προσωπικά, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δημιουργούς πίσω από τα comics της giganto books, που όλο το τριήμερο με βοήθησαν με το περίπτερο και σταθηκαν στο πλάϊ μου για να μιλήσουν με αναγνώστες και να σκιτσάρουν για αυτούς, "φορώντας" την καλύτερή τους διάθεση! Παναγιώτη, Ηλία, Τάσε, Tomek και λοιποί, ξέρετε ότι το τριήμερο δεν θα ήταν ίδιο δίχως εσάς!!! :D (ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υπόλοιπους ανθρώπους, φίλους και γνωστούς, που με βοήθησαν εθελοντικά κάποιες/πολλές στιγμές, μέσα στο 3ήμερο).

Για όσους δεν τα κατάφεραν να έρθουν στο Comicdom Con Athens 2010, έχουμε διαγωνισμό: Την Πέμπτη, στο νέο τεύχος της A.V. μπορείτε να κερδίσετε 5 σετ με τα 3 νέα μας comics: Common #5, Krak #5 & Hehe! #1!!!

Τα νέα comics θα βρίσκονται στο Solaris και σε λοιπά μαγαζιά προς το τέλος της εβδομάδας/αρχές επόμενης (θα ανεβάσω post στο blog, όταν θα φύγουν οι παραγγελίες για τα καταστήματα).

Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: