17.4.10

Comicdom Con Athens 2010 >>> Παρασκευή 16/04/2010, στο giganto-περίπτερο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το (work-in-progress) giganto-περίπτερο, την 1η μέρα του Comicdom Con Athens 2010. Ευχαριστούμε όσους πέρασαν από το περίπτερο, αγόρασαν τα νέα και τα παλιά μας comics και αντάλλαξαν 2-3 κουβέντες μαζί μας. Σας περιμένουμε και το σαββατοκύριακο, με το ίδιο κέφι (-what is kefi? -kefi is... ) και ζωντάνια (ναι, ok, αυτή τη στιγμή κουτουλάμε όμως...)!

Μέχρι την Κυριακή έχουμε ως σκοπό να γεμίσουμε full το περίπτερο με τα post-it!!! Την Κυριακή το απόγευμα/βράδυ (κατα τις 20:00???) πριν την έναρξη των Comicdom Awards, θα βγει ανακοίνωση ότι διαλύουμε το περίπτερο και πως μπορείτε να έρθετε να πάρετε όσα σκιτσακια-post-it γουστάρετε!!!

Fun times!

Υ.Γ. Σημείωση!!!! >>> Αύριο Σάββατο και Κυριακή, οι Happy Hour τιμές μας θα ισχύουν από την ώρα που θα ανοίξει το Comicdom Con!!! Στις 09:00 το Σάββατο και στις 10:30 την Κυριακή!!! Οι ώρα λήξης της Happy Hour, παραμένει ώς έχει (12:00 το μεσημέρι, δηλαδη).

Υ.Γ.2. Αν έχετε βγάλει και εσείς φωτογραφίες από giganto-περίπτερο, μέσα στο τριήμερο, μπορείτε να μας στείλετε στο mail: giganto@gigantobooks.gr

Υ.Γ.3. Στο site του VELVET, μας βάλαν τα δελτία τύπου των νέων μας comics >>> Giganto books hits again! Το ίδιο και στο site του Comicdom!

Υ.Γ.4. To Krak Komiks #5, στο in.gr! Και το Common Comics #5:PURR εκεί! Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και το Hehe! #1, από εκεί! ;)

2 σχόλια:

ilias kyriazis είπε...

in retrospect ektos apo tis fatses mas tha eprepe na bgaloyme kai kamia photo me kosmo... lol.
Oh well... simera.

Stratos Bacalis είπε...

Τι κρίμα που δε τα κατάφερα και πάλι... πού θα μου πάει... Εύχομαι οι επόμενες μέρες να είναι ακόμα πιο πετυχημένες (και φυσικά μου κρατάς και μια κόπια του CC5).