15.7.09

Η Iλιάδα σε 16 σελίδες (Αυτοέκδοση του Ηλία Κυριαζή)

Πριν λίγες ώρες έλαβα στα χέρια μου το νέο comic (αυτοέκδοση) του πολύ καλού μου φίλου και συνεργάτη της giganto books, Ηλία Κυριαζή. Πρόκειται για ένα τεύχος, που όπως λέει και ο τίτλος του εξωφύλλου, παρουσιάζει την Iλιάδα του Ομήρου σε 16 σελίδες comic.

Το τεύχος θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του σε λίγες μέρες στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμμένα στο San Diego Comic Con 2009, όπου ο Ηλίας θα παρευρεθεί για να επικοινωνήσει τόσο τα comics του για την IDW ("Galaxy Quest", "Ghostbusters: Displaced Aggression" -το 1ο τεύχος του τελευταίου υπάρχει στον τόμο του νέου previews-) όσο και την ιστορία του Melody, η οποία ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα στο site της DC/Zuda. Από το blog του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΥΓ. Και επειδή τυχαίνει να ξέρω και κάτι παραπάνω, αντίτυπα του comic "Iliad", θα μπορείτε να αγοράσετε και εσείς από τον προσεχή Σεπτέμβρη, σε γνωστό κομικσάδικο της Αθήνας (more info soon) :)

5 σχόλια:

Project ΙππόΚαμπος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Project ΙππόΚαμπος είπε...

Μόνo σε κομιξάδικό της Αθήνας??? :(

One Man Show είπε...

Melandre, to komiksadiko afto stelnei me adikatavoli kai se oli tin Ellada, opote an to thes poli, den tha exeis provlima na to apoktiseis :D

Andreas είπε...

Και εκτός αυτού ο Μέλανδρος έχει ένα σωρό φίλους να τον φροντίζουν. ;)

Καλή επιτυχία στον Ηλία, και περιμένουμε τα νεότερα απο Giganto!

ilias kyriazis είπε...

molis afisa 20 kommatia sto "9".

sto teyxos tis 3/10 tha exei diagonismo gia na ta apoktisei opoios thelei.


me magazia itan mia idea poy eixa pei kapote ston taso... den ksero ti kai pos tha ginei akribos.