5.6.09

Photos > KRAK SYROS 29/05/2009!!!

Μου πήρε λίγο καιρό να ανεβάσω φωτογραφίες από το event "Krak Syros" που κάναμε την προηγούμενη Παρασκευή στη Σύρο. Εγώ έφτασα στο νησί Πέμπτη βράδυ ενώ ο Τάσος Μαραγκός (Krak Komiks) έφτασε την Παρασκευή το πρωϊ λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το event.
Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε το Σάββατο, από την ξενάγηση που μας έκανε ο Τάσος στον οικισμό Σαν Μιχάλης (ένα από τα ψηλότερα σημεία της Σύρου) όπου καθίσαμε σε μία ταβέρνα να δούμε το ηλιοβασίλεμα.

Την Πέμπτη το βράδυ, βραδινός περίπατος στην Άνω Σύρο. Είδαμε την αφίσα του Krak Syros στον πίνακα ανακοινώσεων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου. Fun!

Παρασκευή μεσημέρι, ο πάγκος της giganto ήταν έτοιμος να υποδεχτεί το αναγνωστικό κοινό.

Παρέα στον πάγκο μας έκανε ο Φρειδερίκος...

... η Παναγιώτα και η Αγάπη (και αρκετοί άλλοι που δεν τους φωτογραφήσαμε). Θενκς!

Μέρος της έκθεσης πρωτοτύπων "5 χρόνια giganto books" που υπήρχε στον χώρο (Σελίδες comics των: Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, Ηλία Κυριαζή, Βασίλη Μπίμπα, Ταξή, Βασίλη Λώλου και δική μου). Η πλάκα είναι ότι στον πίνακα ανακοινώσεων του Boheme Del Mar, πέρα από την αφίσα του Krak Syros, υπήρχε και ένα αυτοκόλλητο (βλέπε πάνω δεξιά) με πολιτικό περιεχόμενο και σκίτσο της Becky Cloonan ("blast comics"). Fun #2!

Άλλο ένα μέρος της έκθεσης πρωτοτύπων "5 χρόνια giganto books" που υπήρχε στον χώρο, εδώ πίσω από τον πάγκο (Σελίδες comics των: Μιχάλη Διαλυνά, Γαβριήλ Παγώνη/Σταύρου Ντίλιου, Παναγιώτη Πανταζή και φυσικά του Τάσου Μαραγκού). Σε έναν ακόμα τοίχο υπήρχαν πρωτότυπα από τα comics "τούρτα" και "τώρα!" αλλά δυστυχώς δεν τα φωτογράφησα (ίσως να έχει ο Τάσος φωτογραφίες από αυτά).

Ενδιαφέρον για τις πρωτότυπες σελίδες της έκθεσης.

Για να περάσει η ώρα ο Τάσος και εγώ φτιάξαμε και ένα δισέλιδο flip-comic (θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω σε κάποιο επόμενο post του gigantoblog). Εδώ ο Τάσος ξεκινάει να σχεδιάζει το πρώτο καρέ!

Γκριμάτσες #1.

Γκριμάτσες #2.

Μία από τις κοπέλες που εργάζονταν στο bar του Boheme, με το που τελείωσε η βάρδια της, μας άφησε αυτό το σκίτσο και μας είπε "τι, μόνο εσείς σκιτσάρετε εδώ πέρα" (ή κάτι τέτοιο).

Φυσικά τις επόμενες μέρες που μείναμε στο νησί κάναμε διακοπές και ρίξαμε και τις πρώτες μας βουτιές.

Περάσαμε super στο νησί και ευχαριστούμε πολύ όλους όσους αγορασαν τα comics μας και επισκέφτηκαν την mini έκθεση της giganto books. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον Σωτήρη (έναν από τους ιδιοκτήτες του Boheme) για την πρόσκληση και κεράσματα!

Για όσους μας διαβάζουν από Σύρο, όλα τα comics της giganto books (και όλη η σειρά των Krak Komiks -με την ιστορία Hard Rock που διαδραματίζεται στο νησί-) βρίσκονται πλέον στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοπόντικας", στην Ερμούπολη!

2 σχόλια:

Πρά-ακ είπε...

Τελικά οι σχεδιαστές κόμικς είμαστε η λιγότερο σοβαρή κάστα ανθρώπων! Τι γκριμάτσες είναι αυτές; Τα σκεύη μου!

http://subgardenparty.blogspot.com/

One Man Show είπε...

Geia xara Niko,
apo grimatses allo tipota :D

kai ta dika mas skevi!
yoooooooooo