10.4.09

Περισσότερα pins (και λίγα prints) στο stand της giganto, στο ComicdomCon 2009

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, είναι έτοιμα και τα δικά μου pins που θα πωλούνται στο ComicdomCon Athens 2009 (δεν ξαναβάζω link, ανατρέξτε σε προηγούμενη ανάρτηση του blog :D), το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Αύριο θα έχω στην κατοχή μου και τα pins του Παναγιώτη Πανταζή, Τάσου Μαραγκού και Ηλία Κυριαζή (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νεκτάριο του vinyl, για την βοήθεια).

Τα pins κοστίζουν 1,5 euro το καθένα, αλλά αν πάρετε 4, σας δίνουμε δωρεάν ένα 5ο.

Επειδή γίνεται ψιλοπανικός με τα pins και γίνονται sold-out ώρες πριν τελειώσει το event, καλό θα ήταν να έρθετε νωρίς στο stand μας για να διαλέξετε αυτά με τα σκίτσα που σας αρέσουν (για παράδειγμα, ο Ηλίας Κυριαζής έχει 30 pins, όλα τους διαφορετικά μεταξύ τους. Όποιος προλάβει!).

Στο stand της giganto θα πουλάω και μερικά prints μου που έχουν ξεμείνει από παλαιότερα φεστιβάλ. Τα 3 σχέδια που βλέπετε παραπάνω (μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα 2, εδώ) είναι αυτά από τα οποία έχω stock -μην φανταστείτε πολλά κομμάτια από το καθένα, ζήτημα καμια 20αριά σόλα μαζί- (συνολικά έχω βγάλει 7 εικονογραφήσεις μου σε prints από το 2006 έως σήμερα). Τα prints είναι αριθμημένα (40 αντίτυπα το κάθενα) και υπογεγραμμένα (τυπωμένα σε χαρτί με επίστρωση).

Το καθένα τους πωλείται στην τιμή των 7 euro, αλλά αν αγοράσετε και τα 3 θα σας τα αφήσω 15 euro σύνολο.


Σπάστε τους κουμπαράδες σας!!!

3 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Παραγγελιά: το πιν με το λογότυπό σου (one man show) και εκείνο με το πρόσωπο της κοπέλας από το ημερολόγιο/σουβέρ/πιν/να δω τι άλλο θα την κάνετε!

One Man Show είπε...

hahaha... sta kratao... pes mou xroma gia afto me logo (to laxani einai diko mou!) :d >>> MPLE SKOURO ? MAGENTA? PORTOKALI???

Stratos Bacalis είπε...

MAGENTA!!!! Και αν έχει μείνει κανένα πορτοκαλί Common Comics φέρε γιατί το δικό μου βρίσκεται κάπου στη Γερμανία τώρα...